Available Kittens ๐Ÿ˜

Available Kittens ๐Ÿ˜

Category : Flash News

Two of our kittens out of a litter of 5 kittens are still looking for their forever homes. They are our early 2019 kittens born on 24th Feb 2019. If you are interested we are just a click away: on the send more query buttons at the bottom either via Whatsapp, email or calling us.

Below are some of the more current pictures of the kittens

They have just in this week (13 May) done their first 3in1 vaccination. We observe late vaccination as to ensure the kittens have run out off their motherโ€™s antibody before introduction of vaccines. This is to ensure their own body builds up proper antibodies from the vaccines and not just rely on the antibodies obtained from the mother which wanes off as they grow. This is very important as there are so many illnesses of cats around.

The kittens will be ready for rehoming by June. ย We neuter / spay all our kittens, fully vaccinate and de-worm them before they are re-homed. We ensure only healthy kittens reach your homedย โฃ๏ธ Our purchase terms also includes a warranty of up to one year for any terminal illness. Generally the breed are very healthy and robust.

 


Leave a Reply

FACEBOOK